петък, 17 февруари 2017 г.

5-те вида предястия, от които се нуждаете

Нека да разнообразим менюто си с не просто вкусни, но и красиви предястия, които ще очароват всичките Ви сетива.


  1. Да започнем със солена торта, която е толкова изобилна, че може да бъде и предястие, и основно ястие. За плънка можете да изберете по ваш вкус от различни видове на млечна база или такава с майонеза, крем сирене и др. Това са най-често използваните студени пълнежи за солена торта, така че не можете да сбъркате с тях.
  2. Платата от студени колбаси са разнообразни и лесни за нареждане. Не се нуждаете от особен повод за тях. Кетъринг фирмите предлагат идеално наредени такива, но всеки може да се вдъхнови от снимки и да нареди по свой начин красива чиния.
  3. Друг вариант за плато е комбинация от тарталети, солено руло и мини ролца от кашкавал. Тарталети можете да изпечете сами от маслено тесто, а за рулото отново заложете на майонеза, месен колбас и маслини.
  4. Ако искате нещо по-ралично, то вземете пример от средиземноморските държави и тяхната любов към прошутото и саламите, традиционни по тези места. Комбинирайте с гризини, около които да увиете колбасите прецизно и окрасете с маслини.
  5. И естествено не забравяйте за класическия вариант- плато от мини сандвичи, които можете да направите заедно с членовете на семейството си без да се притеснявате за външния вид, защото най-важното е да използвате любимите си продукти и много любов и внимание.


1 коментар:

  1. Casino Rewards at Borgata | Get $500 bonus | GoOnCanyon
    Explore your options and play at Borgata. With so many 코인갤러리 great 포커 테이블 dining options, including a wide variety 스포티비365 of table games to 포커 게임 다운 choose from, 벳썸 도메인

    ОтговорИзтриване