сряда, 15 февруари 2017 г.

Сандвичи за детето всеки ден от седмицата!

Пролетта наближава и е време за леки и полезни храни, включително в менюто на нашите деца. Ако искате някои идеи за това как да ги изненадате със свежи и вкусни сандвичи, то тази статия е за Вас!


  1. Можете ужасно лесно да сглобите този шедьовър във вид на крава (или друго животно, което се харесва на детето) с най-обикновени продукти от хладилника- шунка, резенчета чушка и маслина и естествено доза внимание и въображение.
  2. Тези костенурки могат да чакат детето след уморителен ден в училище, а комбинацията със салата ще добави други важни хранителни вещества към менюто му. Какво по-добро?
  3. А сега и питателна идея за дългите дни прекарани далеч от дома, като например за еднодневната екскурзия с класа. Сложете любимите на децата неща- спагети, шунка или салам, но добавете и сандвич с пълнозърнест хляб и зеленчуци и плодове по избор. Поиграйте си с продуктите и направете нещо привлекателно като това лъвче.
  4. За уикендите, когато семейството е заедно, заменете обикновената скара с хот дог, който ще се хареса на всички заради забавния му вид. Изпечете сами тези хлабчета като кучешки личица с маслини за нос и очи. 
  5. А за детското парти за рожден ден заложете на тези красиви калинки, които са кацнали върху мини сандвичите с кашкавал. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар