петък, 6 май 2011 г.

Свинско с картофи и моркови

Необходими продукти:

1. 400 гр. свинско месо
2. 400 гр. картофи
3. 2-3 бр. големи моркови
4. 1 бр. бульон
5. олио, сол, подправки за месото
6. плик за печене


















    Начин на приготвяне:

    Измивате и нарязвате на по-големи парчета месото. Овкусявате го с подправки по ваш вкус. Обелвате картофите и морковите и ги нарязвате на средно големи парчета. Взимате си плик за за готвене и изсипвате продуктите в него. Добавяте олио, сол, червен пипер, бульон и малко вода. Завързвате плика от другата страна и добре разбърквате всичко. Поставяте го в подходяща тава и печете на най-долно положение във фурната за около 30 мин. на 180-200 градуса.

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар