вторник, 26 април 2011 г.

Пиле в палачинка

Необходими продукти:

1. 4-5 палачинки*
2. 200 гр. пилешки гърди
3. 3-4 ч.л. подправка за пиле
4. кашкавал
5. топено сирене

* Специално тези тук са направени с вода и щипка сода за да са по-пухкави, а не с прясно мляко.



Начин на приготвяне:

Пилешките гърди се нарязват на ситно, слагат се в тиган с малко мазнина и се поръсват с подправката за пиле, пържат се до променяне на цвета. Слагаме в средата на палачинката парче топено сирене, после пилешкото и накрая парче кашкавал. Сгъват се двата края на палачинката и се навива като руло. Поръсва се с настърган кашкавал и се пече докато се зачерви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар