понеделник, 10 октомври 2011 г.

Свинско с грах, моркови и гъби

Необходими продукти:

1. 500 гр. свинско месо
2. 2 глави лук
3. 300-400 гр. грах
4. 1-2 моркова
5. около 200 гр. печурки
6. сол, черен пипер, олио
7. може да се прибави и подправка за месо





















Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на късчета и се запържва заедно с подправките в малко олио. Нарязват се лукът, морковите, гъбите. Всички зеленчуци, заедно с месото се слагат в тава и се разбъркват добре. Пече се около 20 минути. За гарнитура може да се направи картофена салата или картофено пюре.

1 коментар:

  1. Обичам месо с грах,но никога не съм го приготвяла по този начин.Ще пробвам:)

    ОтговорИзтриване